استفاده بی ام و از فناوری xDrive 4×4 به دلیل فلسفه سنتی شرکت آلمانی “Ultimate Driving Machine” که طرفدار دیفرانسیل عقب و توزیع وزن 50/50 بود ، در بین طرفداران بی ام و کمی اختلاف نظر داشت. اکثر محدوده در حال حاضر دارای نسخه xDrive هستند و اکثر طرفداران و مشتریان می توانند از مزایایی که می تواند به ارمغان بیاورد قدردانی کنند. اگر به هر دلیلی دیسک چرخ جلو و عقب بی ام و (BMW) دچار خرابی شد و نیاز به خرید مجدد آن داشتید می توانید از فروشگاه احمدی یدک اقدام کنید.
خرید دیسک چرخ جلو و عقب بی ام و
فروشگاه احمدی یدک یکی از تامین کنندگان قطعات بی ام و در تهران می باشد که شما می توانید به راحتی هر قطعه اورجینالی را با قیمت مناسب از آن تهیه کنید. کافی است برای خرید دیسک چرخ جلو و عقب بی ام و یا به صورت حضوری به فروشگاه مراجعه کنید و یا به صورت تلفنی آن را تهیه کنید. شما می توانید انواع دیسک چرخ جلو و عقب بی ام و را برای مدل های F10،528،f30،328،e60،e90،320 ،520،525،530،x3،e83،f25،f26 ،x4،x6 خریداری کنید.
نحوه کارکرد دیسک چرخ جلو و عقب بی ام و (BMW)
ترمزهای دیسکی عقب اساساً همان ترمزهای دیسک چرخ جلو هستند. ترمزهای دیسکی وظیفه توقف خودرو را بر عهده دارند. آنها از سه قسمت اصلی تشکیل شده اند: لنت ترمز ، کولیس و روتور. لنت های ترمز در هر طرف روتور قرار دارند و در واقع به روتور فشار داده می شوند تا چرخ را متوقف کرده و در نتیجه وسیله نقلیه شما را متوقف کند. لنت ها اصطکاک لازم را برای توقف خودرو ایجاد می کنند. کولیس دستگاهی است که در بالای روتور قرار دارد و شامل هر دو لنت ترمز است. دو نوع کولیس وجود دارد: کالیپر شناور و کالیپر ثابت. یک کالیپر شناور می تواند خود را فشرده کرده و فقط شامل یک پیستون باشد. وقتی ترمزها را فشار می دهید، روغن ترمز پیستون را به داخل لنت ترمز فشار می دهد ، که به روتور فشار می آورد. سپس ، طرف دیگر کالیپر لنت ترمز دیگر را به روتور فشار می دهد تا چرخ و وسیله نقلیه متوقف شود. کولیس ثابت حرکت نمی کند ؛ بنابراین ، شامل دو پیستون است که در هر طرف روتور قرار دارد. هنگامی که ترمزها را فشار می دهید ، روغن ترمز هر دو پیستون را به هر لنت ترمز ، که به هر طرف روتور فشار می آورد ، مجبور می کند تا چرخ و خودرو را متوقف کند. روتور یک دیسک آهنی است که به مرکز تایر متصل است.
روتورها دست به دست با لنت ترمز کار می کنند تا وسیله نقلیه شما متوقف شود. باز هم ، وقتی روی پدال ترمز قدم می گذارید ، لنت های ترمز خودرو در برابر روتور فشرده می شوند و اصطکاک ایجاد می کنند. این اصطکاک باعث می شود وسیله نقلیه شما متوقف شود و در عین حال مقدار زیادی گرما ایجاد کند. روتورها از دو دیسک آهنی تشکیل شده اند که توسط دنده به هم متصل شده اند. وقتی ترمزها را فشار می دهید ، لنت های ترمز به هر دو دیسک آهنی فشار داده می شوند. طرح های مختلف دنده برای روتورها وجود دارد ، اما همه آنها یک کار را انجام می دهند. آنها در دفع مقدار زیادی گرمای ایجاد شده توسط اصطکاک بین روتور و لنت ترمز کمک می کنند. این دنده ها باعث می شوند هوای گرم از روتور خارج شود و همچنین هوا را برای خنک شدن روتور به داخل هدایت می کند. برای روتورها بسیار مهم است که بتوانند مقدار زیادی گرما را پخش کنند تا بتوانند به درستی کار کنند. حالا که نحوه عملکرد ترمزهای دیسکی را توضیح دادیم ، اجازه دهید تفاوت ترمزهای دیسکی عقب و جلو را مورد بحث قرار دهیم. تنها تفاوت این است که ترمزهای دیسکی عقب باید شامل ترمز پارکینگ/اضطراری باشند. در صورت خرابی کامل ترمزهای معمولی ، ترمزهای پارک باید کاملاً از ترمزهای هیدرولیک معمولی خودرو شما جدا باشند. دو راه وجود دارد که ترمز دستی به ترمز دیسکی عقب متصل می شود. اول، ترمزهای دیسکی عقب دارای یک دستگاه پیچ باز هستند که وقتی ترمز دستی را فشار می دهید ، یک پیستون را به داخل لنت ترمز فشار می دهد تا خودرو را متوقف کند. ترمزهای دیسکی عقب همچنین می توانند شامل یک سیستم ترمز درام جداگانه باشند تا هنگام ترمز دستی، کابل های ترمز دستی اهرمی را در ترمز درام بکشد که کفش های ترمز را متوقف می کند تا خودرو را متوقف کند.